VSCD Free Video-editor - Een top-videobewerker voor nop

VSCD Free Video-editor - Een top-videobewerker voor nop

Computer accessoires

Geplaatst: 7 november 2014 - 10:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:03

VSCD Free Video-editor - Een top-videobewerker voor nop

Waar we overspoeld worden met een enorm aanbod aan gratis fotobewerkers, is het aanbod aan freeware om video’s mee te maken klein. We waren dan ook blij verrast dat Linda de Waal ons tipte over een fraaie video-editor die we nog niet kenden.

Het programma heet VSDC Free Video Editor en is buitengewoon veelzijdig. VSDC is een zogeheten niet-lineaire editor. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van de volgorde van de scènes in een opname. U kunt video’s en afbeeldingen willekeurig op een tijdlijn plaatsen en verplaatsen. Ook kunt u dynamisch de grootte en positie van objecten wijzigen. Verder kunt u tekst, grafische objecten en animaties toevoegen en uiteraard kunt u tussen elk element op de tijdlijn een overgang plaatsen waarbij u keus hebt uit vele mogelijkheden. Tot slot nog een muziekje en geluidseffecten erbij en u kunt uw productie naar DVD of videobestand exporteren.U kunt VSCD Free Video Editor hier gratis downloaden.https://cdn2.computeridee.nl/http://www.videosoftdev.com/services/download.aspx?ProductID=1

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000