Netflix introduceert offline-modus

© CIDimport

Netflix introduceert offline-modus

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 30 november 2016 - 14:56

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Rens Blom

Netflix introduceert - eindelijk - de mogelijkheid om offline naar films en series te kijken. De benodigde app-update rolt nu uit voor Android en iOS.

Offline kijken

Dat meldt Netflix op Twitter. De streamingsdienst maakt niet direct al zijn films en series offline beschikbaar, maar start met een deel van zijn eigen producties. Het gaat onder meer om Stranger Things, Narcos en Orange is The New Black. Wanneer het offline aanbod wordt vergroot is nog onduidelijk.

De functie wordt de aankomende dagen via een app-update naar Android en iOS gebracht. Straks verschijnt er in de Netflix-apps een knop naast de film/serie om hem te downloaden. Wanneer dat voltooid is, kan de media op een later moment zonder internetverbinding bekeken worden. Hoeveel opslagruimte de offline films en series innemen is nog niet bekend. Het offline downloaden kost niets extra's, zo heeft Netflix bevestigd.

Computer!Totaal heeft de update al binnen op zowel de iPhone als een Android-smartphone, hieronder een paar screenshots.

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000