Verberg wat je op Netflix gezien hebt

© PXimport

Verberg wat je op Netflix gezien hebt

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 24 februari 2016 - 06:05

Aangepast: 24 november 2022 - 11:49

Martin Gijzemijter

Netflix heeft weliswaar geen porno, maar dat wil niet zeggen dat je wilt dat iedereen in huis ziet wat je onlangs gekeken hebt. Gelukkig kun je dat sinds kort aanpassen.

We snappen het best hoor, dat je niet wilt dat je huisgenoten zien dat je je afgelopen week tegoed hebt gedaan aan een Marathon van Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Lange tijd was dat een kwestie van slikken en hopen dat niemand het ziet, maar sinds kort is het daadwerkelijk mogelijk om je Netflix-geschiedenis te wissen. Lees ook: 9 tips om alles uit Netflix te halen.

Surf naar www.netflix.nl en klik op Aanmelden. Log in met je accountgegevens van Netflix. Indien je geen profielen hebt aangemaakt, kom je direct in het hoofdmenu van Netflix terecht. Heb je wel profielen aangemaakt, klik dan op het profiel waarvan je de geschiedenis wilt wissen.

Klik nu rechtsboven op je profielfoto en vervolgens op Mijn account. In de pagina die verschijnt klik je onder het kopje Mijn profiel op Kijkactiviteit . Je krijgt nu een overzicht te zien van alles dat je hebt gekeken. Klik op het kruisje achter het element dat je wilt verwijderen. Moet je nu echt alles stuk voor stuk verwijderen? Gelukkig niet, zodra je op een kruisje klikt bij een aflevering, vraagt Netflix of je liever meteen de hele serie wilt verwijderen, wat wij in dit geval natuurlijk graag willen. Zodra je de items hebt verwijderd, zullen ze binnen 24 uur van alle gekoppelde apparaten worden verwijderd.

© CIDimport

Je Netflix-geschiedenis kun je nu eindelijk eenvoudig verwijderen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000