Lenovo biedt 5 GB gratis online opslag

Via de webdienst Lenovo Cloud Storage krijgen gebruikers gratis 5 GB online opslagruimte voor hun bestanden.

De dienst is door iedereen gratis te gebruiken. Op de website van Lenovo is software te downloaden, waarmee je bestanden kunt backuppen, synchroniseren en delen met andere gebruikers. De opgeslagen data wordt versleuteld opgeslagen. De 5 GB opslagruimte is in de meeste gevallen voldoende om de belangrijkste bestanden van de eindgebruiker op te slaan. 

De techniek achter Lenovo Cloud Storage wordt verzorgd door SugarSync, een bekende speler in de markt voor online opslagdiensten. Vanaf april 2012 is Lenovo Cloud Storage standaard beschikbaar op de Thinkpad, IdeaPad, laptops en Android-tablets van het merk Lenovo. 

De markt voor online opslag groeit als kool. Bij veel aanbieders krijg je tegenwoordig 5 GB gratis online opslag: Strato HiDrive Free, IDriveSync, Ubuntu One en OpenDrive. Binnenkort zullen we in PCM de (gratis) online opslagdiensten weer eens op de pijnbank leggen. Maak je gebruik van een online opslagdienst en wil je jouw ervaringen met ons delen, dan horen we dat graag.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000