How to: Overal bij je bestanden met Dropbox

© CIDimport

How to: Overal bij je bestanden met Dropbox

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 13 maart 2014 - 08:22

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:02

Redactie

Je favoriete bestanden en foto’s op elke computer, laptop, telefoon kunnen benaderen, zonder continu usb-sticks te hoeven gebruiken, een ideale situatie voor veel mensen. Daar is de applicatie DropBox de uitgelezen gratis oplossing voor.

DropBox kun je zowel online als met een app op je desktop, tablet of telefoon gebruiken. Maak eerst een account aan op www.dropbox.com en volg de stappen om ook gelijk de applicatie op je desktop te downloaden.© CIDimportAls je je aangemeld hebt is er een mogelijkheid om een tour door de dienst te nemen. Wil je gelijk starten met gebruik? Klik dan in je browser op het blauwe Dropbox-pictogram. Daar kom je bij al je bestanden.© CIDimport


Bovenin kun je mappen maken, zoals je hieronder ziet bij 'Belangrijke documenten'. Om een bestand op Dropbox te zetten, ga je naar het icoon met een pagina en druk je hier op. Dan kun je daarna een bestand kiezen en uploaden.


© CIDimport

 


© CIDimport

 


Zodra het bestand geüpload is, zie je deze gelijk in de lijst van bestanden staan, zoals hieronder het zipbestand te zien is.


© CIDimport

Op elke laptop of computer met internet kun je nu altijd inloggen om bij deze bestanden te komen. Heb je de app gedownload? Dan kun je alle bestanden ook op je harde schijf vinden, zodra je Dropbox opent via het pictogram rechts onderin je taakbalk, of via dit scherm.


© CIDimportDaar kun je ook bestanden heen slepen, zodat alle bestanden dan automatisch met alle locaties gedeeld worden zoals je telefoon, tablet of andere computers met de applicatie. Nu heb je overal toegang tot al je bestanden.

 

 

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000