Dit zijn de beste draadloze speakers van 2018

© PXimport

Dit zijn de beste draadloze speakers van 2018

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 4 januari 2019 - 10:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Justin Doornekamp

Wie interesse heeft in een bluetoothspeaker staat voor een lastige keuze. Deze productgroep nam de afgelopen jaren namelijk nogal in omvang toe, waardoor het aanbod enorm is. Welke moet je nu hebben? We zetten de beste draadloze speakers die je nu kunt kopen in willekeurige volgorde op een rijtje.

UE Boom 2

De eerste UE BOOM was al een geweldig leuke speaker om te zien en stond ook onder ruige omstandigheden zijn mannetje. Helaas kwam dit wel ten koste van de bas, die toch wat op de achtergrond blijft. Met de opvolger die dit jaar verscheen, probeert fabrikant UltimateEars het nog een keer. Het resultaat is een nog betere speaker, met vele functies, een briljant design en heldere, scherpe tonen. De Boom 2 is nu ook beter bestand tegen water en dat is geen overbodige luxe als je bij het zwembad ligt. De speaker werd zelfs afgelopen jaar alweer in een nieuw jasje gestoken, hetgeen resulteerde in de Boom 3.

© PXimport

Fugoo Style S

Een bekende naam onder de bluetoothspeakers is de Fugoo Style S niet, maar dat zou absoluut moeten veranderen. De speaker is in drie uitvoeringen beschikbaar (Style, Tough, en Sport), maar waar je ook voor kiest, de speaker van Fugoo is een topper. Ondanks het compacte design, weet de speaker aardig wat geluid te produceren en is de batterijduur van circa veertig uur bewonderenswaardig.

© PXimport

Denon Envaya DSB-250BT

Je zou de Denon Envaya DSB-250BT alleen al kunnen kopen vanwege de nette afwerking. Het platte waterbestendige ontwerp heeft zijkanten van rubber waar de speaker op leunt. De audiodrivers zitten verstopt achter geweven stof, waardoor dit apparaat een luxe uitstraling heeft. Ook op audiokwaliteit scoort de speaker punten: twee actieve fullrange-drivers zijn verantwoordelijk voor het volledige audiospectrum, waardoor het midden- en hooggebied erg sprankelend en zuiver klinken.

© PXimport

Harman Kardon Omni 20+

Deze luidspreker van Harman Kardon maakt eigenlijk deel uit van een lijn met multiroommodellen, waarbij je meerdere speakers via het thuisnetwerk kunt combineren. Vergeleken met de meeste bluetoothspeakers heeft de Omni 20+ een diepere klankkast, waardoor het natuurkundig gezien eenvoudiger is om een realistische audioweergave neer te zetten. Harman Kardon maakt met behulp van twee tweeters en twee woofers dankbaar gebruik van dit voordeel, want de geluidskwaliteit is uitstekend.

© PXimport

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Deze speaker gaat al een tijdje mee, maar behoort nog steeds tot een van de betere die je anno 2018 kunt kopen. Het apparaat levert geweldige geluidskwaliteit en is eenvoudig in gebruik. Inmiddels is de prijs van de speaker wat gezakt, maar deze is nog steeds aan de hoge kant. Maar ben je een echte muziekliefhebber die waarde hecht aan goede geluidskwaliteit en ben je bereid om de knip te trekken, dan krijg je vast geen spijt van de aanschaf.

© PXimport

0,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000