© CIDimport

Assistent op het ijs

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 9 februari 2013 - 13:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

Als de temperaturen maar weer even onder nul schieten, begint het al snel bij veel Nederlandse schaatsliefhebbers te kriebelen. Voor wie deze winter zijn prestaties op het ijs wil bijhouden is er nu goed nieuws. Dit doe je vanaf nu namelijk gewoon met je iPhone.

SchaatsApp.nl is een app die zich volledig richt op de Nederlandse schaatser. Met de app is het mogelijk om prestaties bij te houden op het ijs en hierover gesproken feedback te ontvangen via je oordopjes. Met de app kun je jezelf echter ook uitdagen door bijvoorbeeld doelen te stellen of aan een van de trainingen mee te doen die in de app zijn opgenomen. Erg leuk hierbij is dat het ook mogelijk is om jouw prestaties direct te uploaden naar Facebook of Twitter. Bepaalde functies van onder andere het coachen en het behalen van doelen zijn alleen beschikbaar met een Plus Pakket waarvoor moet worden betaald.

In de app is verder een kaart opgenomen met alle schaatsroutes in Nederland. Helaas is de besturing hiervan niet erg prettig en bovendien is de getoonde informatie onduidelijk. Een duidelijke kaart met alle routes en veilige schaatslocaties zou een goede toevoeging zijn aan de app.

Kortom

SchaatsApp.nl is een handige app voor schaatsers waarmee het mogelijk is om prestaties bij te houden en feedback hierover te ontvangen op het ijs. De app biedt verder een kaart met schaatsroutes, maar deze is helaas erg onduidelijk.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000