CES 2017: L'Oréal Hair Coach is slimme haarborstel

CES 2017: L'Oréal Hair Coach is slimme haarborstel

Alarmsystemen

Geplaatst: 4 januari 2017 - 09:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:26

De slimme tandenborstel bestond al, en nu is er ook een slimme haarborstel op komst. De Hair Coach van L'Oréal werkt samen met een app om je aan de perfecte coupe te helpen.

De haarborstel á 150 euro vertelt je aan de hand van vibraties hoe je je haar kamt. Dat controleert de borstel aan de hand van miniscule microfoons die in de borstel zijn verwerkt. Die nemen het geluid op van brekende haartjes, en geeft de gegevens door aan een bijbehorende app. Kam je te snel, dan gaat de borstel vibreren.

Kamgedrag

De gegevens van het kamgedrag kun je via de app bekijken en kan er een algeheel profiel van het kamgedrag worden opgebouwd. De software in de app wordt gebuikt om de haarkwaliteit te monitoren en raadt andere producten aan die je kunnen helpen met de haarverzorging. Daarin ligt dan ook misschien nog wel de meeste meerwaarde van de borstel... althans, voor L'Oréal zelf.

De Hair Coach wordt naar verwachting vanaf medio 2017 verkocht.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000