Fleur van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus om … comfortabel onderweg te zijn

Fleur van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus om … comfortabel onderweg te zijn

Elektrische fiets

Geplaatst: 11 december 2022 - 12:58

Aangepast: 20 december 2022 - 09:41

Redactie

De lekkere buitentemperaturen zijn voorlopig verleden, we gaan de winter in. Ondanks dat er veel meer thuis gewerkt wordt dan een aantal jaar geleden, zul je toch regelmatig onderweg zijn. In dit artikel geeft Fleur van ID.nl je tips hoe je je rit in de auto of op de fiets tijdens de koude wintermaanden zo comfortabel mogelijk maakt.

🎄 Fietstip: regen-overschoenen

Iedereen kent het charmante regenpak wel dat je 9 van de 10 keer goed drooghoudt, maar wat gebeurd er met je schoenen? Juist, die worden zeiknat waardoor je de hele dag in je schoenen loopt te soppen, verre van ideaal! Daarvoor zijn deze regen-overschoenen een uitvinding. Deze bescherming rits je over je eigen schoenen. Ze zitten aan de onderzijde vast met een elastiek waardoor je de onderkant niet snel stuk loopt. Op kantoor gearriveerd? Rits de bescherming weer los, trek je regenpak uit en jouw dag kan beginnen!

0

Powered by

logo

🎄 Autotip: Flitsmeister One

Als automobilist ben je vast bekend met de app Flitsmeister. De kans is groot dat deze app jou al aardig wat boetes heeft bespaard afgelopen jaren. Maar wist je dat je ook gebruik kunt maken van Flitsmeister door middel van Flitsmeister One? Je legt het apparaatje in je auto en de app gaat automatisch aan als jij begint met rijden. Zo vergeet je dus nooit meer om de app aan te zetten, handig he?

0

Powered by

logo

🎄 Fietstip: verwarmde handschoenen

Zelf ben ik echt een koukleum en mijn handen gaan ook niet heel goed op kou, dus goede handschoenen zijn voor mij heel belangrijk. Tegenwoordig zie je steeds meer verwarmde handschoenen voorbij komen – deze tip wil ik jullie dus niet besparen! Laad deze handschoenen op door middel van een usb-c-oplader en de handschoenen worden zo 6 uur verwarmd (in de middelste stand)! Deze verwarmde handschoenen zijn ook ideaal als je binnenkort gaat wintersporten bijvoorbeeld.

🎄 Autotip: thermosfles met temperatuurmeter

Stap jij weleens in de auto met een lekkere kop koffie of thee die vervolgens al koud is voordat je überhaupt de snelweg op bent omdat je auto zo koud is? Dan is deze thermosfles misschien wel iets voor jou. Hij houdt niet alleen je drankje lang warm, maar geeft ook aan hoe warm jouw kopje koffie of thee is. Zo sta je minder snel voor hete verrassingen en wordt je een verbrande tong bespaard.

🎄 Fietstip: fietshelm met richtingaanwijzer

Omdat veiligheid op een (e)bike steeds belangrijker wordt, kun je er ook voor kiezen om iemand (of jezelf) een fietshelm cadeau te doen voor kerst. Natuurlijk zijn er heel veel verschillende fietshelmen, maar deze wil ik graag met jullie delen: dit is namelijk een fietshelm met richtingaanwijzers waardoor je je nog veiliger door het verkeer kunt manoeuvreren. Je kunt de richting aangeven door middel van een afstandsbediening op het stuur.

0

Powered by

logo

P.S. Staat je boom al? In ons artikel De kerstboom versieren: zo doe je dat het snelst en slimst vind je allerlei handige tips!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000