Zo werkt het nieuwe Digitaal Lezen van Computer!Totaal

© PXimport

Zo werkt het nieuwe Digitaal Lezen van Computer!Totaal

Smartphone & tablet

Geplaatst: 17 december 2015 - 14:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:48

Jelle Peterse

Het Digitaal Lezen van Computer!Totaal is volledig vernieuwd. Hier leggen we uit hoe je als abonnee het magazine digitaal kunt lezen op je desktop, tablet en smartphone.

Het nieuwe Digitaal Lezen werkt net iets anders dan voorheen, daarom leggen we alles nog eens haarfijn uit. Als eerste stap is het noodzakelijk je abonneenummer en postcode aan je Computer!Totaal-account te koppelen. Dit doe je heel eenvoudig door rechtsboven in te loggen op computertotaal.nl, dan rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken en hier je zes-cijferige abonneenummer en postcode in te vullen. Klik dan rechtsonder op Aanpassen.

Heb je nog geen account? Dan kun je op computertotaal.nl rechtsboven op Aanmelden klikken en hier naar Registreren te gaan. Hier kun je ook je abonneenummer en postcode invullen.

Waar vind ik mijn abonneenummer?

Je abonneenummer staat op de plastic seal om de Computer!Totaal die je thuisgestuurd krijgt. Het zijn de zes cijfers die als reeks boven je adres staan.

Op je desktop of laptop lezen

Computer!Totaal lees je op een desktop of laptop heel eenvoudig door in te loggen op computertotaal.nl/digitaal-lezen. Hier kun je alle edities - tot en met 2013 - onbeperkt teruglezen. Kies de editie die je wilt lezen, en ga vervolgens naar Read Now. Je kunt bladeren door op de pijltjes aan de zijkanten te klikken, inzoomen door te dubbelklikken op het item, en volledig scherm afsluiten met de Escape-toets.

© CIDimport

Het nieuwe Digitaal Lezen van Computer!Totaal.

Lezen op een iOS-apparaat

Op je iPhone en iPad kun je ook via computertotaal.nl/digitaal-lezen inloggen. Selecteer de editie die je wilt, en klik vervolgens op Download deze editie. Als de editie gedownload is, zal deze verschijnen in je browser. Tik nu op Open in "iBooks" om het magazine in iBooks te lezen.

Als je een editie download, blijft deze permanent in iBooks staan, tot je hem zelf handmatig verwijderd. Zo kun je - ook zonder internetverbinding - Computer!Totaal lezen.

Lezen op een Android-apparaat

Zorg ten eerste dat je een e-reader app hebt geïnstalleerd op je Android smartphone of tablet, zoals eBook Reader. Ga naar computertotaal.nl/digitaal-lezen en kies de editie die je wilt lezen. Klik vervolgens op Download deze editie en wacht tot het bestand is gedownload.

Als er wordt gevraagd met welke app je de editie wilt openen, kies dan voor jouw eBook app (zoals eBook Reader). De editie opent nu in de door jou gekozen app, en is nu altijd via deze app te vinden - ook offline.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000