Zo verberg je foto’s op je iPhone

© PXimport

Zo verberg je foto’s op je iPhone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 24 december 2022 - 18:28

Redactie

Met de optie Verborgen Albums kun je foto’s vergrendelen op je iPhone. De verborgen foto’s zijn alleen te zien nadat je het album ontgrendelt met een pincode, gezichtsherkenning of je vingerafdrukscanner.

Verborgen Albums is een functie van de standaard-fotogalerij op de iPhone. De verborgen foto’s in albums kunnen ook niet door andere apps geopend worden. Zo voorkom je dat anderen per ongeluk gênante foto’s te zien krijgen.

Om de Verborgen Albums in te stellen ga je naar de instellingen van je iPhone om de Foto’s-instellingen tevoorschijn te toveren. Hier kun je bijvoorbeeld instellen hoe je de albums wilt vergrendelen. In de fotogalerij zelf kun je de foto’s zelf in albums opdelen.

Hoe de Verborgen Albums ingesteld worden laten we je zien in deze YouTube Short-video.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000