Zo kun je met een snelkoppeling je iPhone-schermhelderheid aanpassen

© PXimport

Zo kun je met een snelkoppeling je iPhone-schermhelderheid aanpassen

Smartphone & tablet

Geplaatst: 1 januari 2023 - 08:29

Redactie

Je kunt je iPhone zo instellen dat je met de knop aan de zijkant van je smartphone je schermhelderheid aanpast. Zo kun je snel de helderheid wijzigen, zodat je direct je scherm afleest zonder last van je ogen.

De schermhelderheid van je smartphone werkt automatisch. Zo licht het scherm zo fel mogelijk op als je buiten in zonlicht staat en zorgt je smartphone ervoor dat er minder licht gebruikt wordt wanneer dit niet nodig is. Als je bijvoorbeeld in een donkere ruimte bent.

Toch kan het voorkomen dat je helderheid zich nog niet heeft aangepast aan de lichtomstandigheden, of soms wil je dat de schermhelderheid minimaal blijft om de accu te sparen.  In de toegankelijkheidsinstellingen van je iPhone kun je daarom instellen dat je de helderheid met een snelkoppeling direct aanpast. Witpunten noemt Apple dit.

In onderstaande YouTube Short-video laten we je zien hoe dit werkt.

Watch on YouTube

Wil je meer video's zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000