Zo kom je in de verborgen camera-app van je iPhone

© PXimport

Zo kom je in de verborgen camera-app van je iPhone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 13 november 2022 - 18:40

Aangepast: 18 november 2022 - 06:45

Redactie

De iPhone heeft een verborgen menu om snel de camera te openen en deze voor andere doeleinden te gebruiken dan het maken van foto’s en video’s. In deze camera-app kun je bijvoorbeeld de camera’s gebruiken als vergrootglas of het toevoegen van kleurfilters.

De verborgen camera-app op je iPhone is vooral erg handig als vergrootglas. Met een schuifje kun je instellen hoe ver je inzoomt op een object. Bij een iPhone Pro zijn de vergrootmogelijkheden het grootst, aangezien deze smartphone over een extra zoomlens beschikt.  Tevens kun je de flitsled gebruiken voor extra verlichting en kun je kleurenfilters gebruiken, mocht dat helpen.

Vergrootglas op iPhone aanzetten

Het vergrootglas kun je activeren in de Toegankelijkheidsinstellingen van je iPhone. Bovendien kun je instellen dat het vergrootglas direct start als je drie keer snel op de aan-uitknop drukt. In onze YouTube Short-video leggen we je uit hoe je dit doet en wat je met het Vergrootglas kunt.

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000