Witte iPhone 4 morgen (27 april) te koop

Witte iPhone 4 morgen (27 april) te koop

Smartphone & tablet

Geplaatst: 26 april 2011 - 07:38

Aangepast: 16 november 2022 - 10:27

Redactie

Als het verhaal klopt is vanaf morgen de witte iPhone 4 eindelijk in Nederland te koop. Belcompany gaat de witte variant verkopen, die voorlopig alleen via een abonnement van T-Mobile beschikbaar zal zijn.

iPhoneclub wist het nieuws afgelopen vrijdag al te ontfutselen. Volgens de site zal de eerste levering bestaan uit een beperkt aantal toestellen 16 en 32 GB. Na de eerste levering volgt een levertijd van 4 tot 5 weken. Eerdere geruchten over een eventueel 64 GB model lijken vooralsnog niet te kloppen. iPhoneclub kwam in bezit van het nieuws na een anonieme tip van een medewerker bij Belcompany

Op de site van Belcompany is de witte iPhone 4 al opgenomen in het assortiment. Echter, de exacte verkoopdatum staat nog niet vermeld: "iPhone wit. Verwachte leverdatum voorjaar 2011".

We verwachten dat de witte iPhone 4 binnenkort ook via KPN en Vodafone te koop zal zijn, én natuurlijk ook online te bestellen is via de Apple website.

Lees hier onze eerdere berichten over de witte iPhone 4.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000