Witte iPhone 4 eind van de maand? (Update!) 26 april!

Na tien maanden wachten zou het dan eindelijk zo ver zijn: De witte iPhone 4 in de verkoop! Bloomberg rapporteert vandaag dat de witte iPhone eind april te verkrijgen is, het is echter geen officiële aankondiging van Apple. De vertraging zou vooral te wijten zijn aan problemen met de witte verf.

Update 18-4-2011

De site iphoneitalia meldt dat de witte iPhone 4 op 26 april in alle Italiaanse winkels komt te liggen.

18-4-2011

Waar de site precies deze informatie vandaan heeft is niet helemaal duidelijk. In het bericht refereert de site aan "een betrouwbare bron".

Als het waar is dat op 26 april de witte iPhone in Italië te koop is, kan Nederland nooit lang achterblijven. Mogelijk ligt hij dan ook bij ons in de winkel!

Een officiële bevestiging van Apple is er nog niet, misschien komt dat overmorgen (de 20e) als het bedrijf haar kwartaalcijfers presenteert. We houden je op de hoogte!

Orginele Bericht 14-4-2011

Onlangs bloeide alle verlangens richting de witte iPhone 4 weer op toen Apple's Phil Schiller (senior vice president of Worldwide Product Marketing) de productie bevestigde via Twitter. Hij beloofde dat de witte iPhone deze lente verkrijgbaar zou zijn.

Volgens Bloomberg heeft de vertraging te maken met de witte verf, dat is niets nieuws. Apple zou problemen ondervinden de camera. De witte verf zou zorgen voor een te grote lichtinval en mogelijk zou de verf ook schilferen en loslaten bij hitte.

Vorige week verwijderde Apple alle verwijzingen naar de witte iPhone 4 van hun website. Bij veel mensen werd het vermoeden gewekt dat de witte variant er uiteindelijk dus helemaal niet zou komen. Waar Bloomberg nu precies de nieuwe aanwijzingen vandaan haalt is niet helemaal duidelijk. Afkomstig van de site:

"The new version will be available from AT&T Inc. and Verizon Wireless by the end of April, said one of the people, who asked not to be identified because the plans aren't public. The release was stalled as Apple resolved manufacturing challenges, including paint that peeled under heat, one person said.

© PXimport

Of de witte iPhone ook meteen wereldwijd te verkrijgen is, is niet bekend. Op 20 april onthult Apple de kwartaalcijfers. Hopelijk krijgen we dan meer te horen over de productie van de witte variant.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000