Zo vind je de beste restaurants met je iPhone

© PXimport

Zo vind je de beste restaurants met je iPhone

Geplaatst: 2 augustus 2014 - 05:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie ID.nl

Het is een sociaal gebeuren waar we ons maar wat graag mee bezighouden: uit eten gaan. We kunnen geen genoeg krijgen van al dat lekkere eten. Maar wat als je niet weet waar je heen moet? Met deze drie gratis apps voor je iPhone zal dat nooit meer een vraagstuk zijn.

Restaurantgids Eet.nu

Met de restaurantgids van Eet.nu kun je makkelijk en snel vrijwel alle eetgelegenheden in je omgeving zoeken. Je krijgt een overzicht van recensies, foto's en de openingstijden. Het handige van deze applicatie is dat je ook kunt uitzoeken waar ze vegetarische of glutenvrije gerechten hebben. Daarbij zie je of de eetgelegenheden rolstoelvriendelijk zijn en je kunt ook simpel zoeken op het type eten dat je wilt hebben. Zo kun je de ene dag naar de Italiaan gaan en de andere dag iets van de Griek bestellen, want als je eten wilt afhalen of laten bezorgen dan kun je dat ook in deze app vinden.

 

© PXimport

Zoek de beste eetlocaties in je buurt op.

De restaurantgids maakt gebruik van gps om je locatie te bepalen, maar je kunt ook alvast op andere locaties zoeken met de zoekbalk. Je hoeft geen geld te spenderen aan de app zelf, deze is compleet gratis te downloaden in de App Store van Apple.

Dinnersite.nl

Met de app van Dinnersite heb je niet alleen toegang tot recensies, prijzen en locaties. Je kunt namelijk ook zoeken op het aantal Michelin-sterren. Als je een restaurant wilt vinden met bijvoorbeeld 3 sterren, dan kun je tot 25 kilometer vanaf waar je woont zoeken naar die restaurants.

Zijn die er niet? Dan zoek je met de zoekbalk naar locaties verder uit de buurt om zo toch de driesterrenrestaurants te vinden. Buiten deze optie kun je ook zoeken op speciale mogelijkheden die een restaurant biedt, bijvoorbeeld of ze een terras hebben of een rookruimte. Je kunt tot in detail aangeven wat je wilt, de app laat je weten of het er is.

 

© PXimport

Last van rokers? Kom er dan achter waar je niet heen moet gaan.

Alle Toprestaurants

Alle Toprestaurants geeft direct aan waar de hoog aangeschreven restaurants in jouw buurt zich bevinden. Ze laten meteen weten hoeveel Michelin-sterren een restaurant eventueel heeft en wat de afstand is vanaf jouw locatie.

De app geeft ook aan waar het restaurant staat in de Lekker 2014 factor, mocht je toch wat luxer en beter willen eten. Net als bovenstaande apps is ook deze app gratis en kom je makkelijk uit bij het restaurant dat je echt niet wilt missen. Eveneens kun je door bijvoorbeeld vlees of vis in te vullen in de zoekbalk snel zien waar de vis- en vleesrestaurants zitten. Je hoeft niet eindeloos meer op zoek te gaan.

 

© PXimport

Vlees of vis, je kunt de eettentjes zo opzoeken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten