LG komt met high-end smartphone V10

LG introduceert een nieuwe Android-smartphone die de G4 moet overtreffen, de V10. Opmerkelijk aan dit toestel is een tweede scherm bóven het gewone scherm, waarop notificaties en snelkoppelingen naar apps geplaatst kunnen worden.

Dit schermpje heeft een resolutie van 1440 x 160 pixels en kan aanstaan terwijl het andere scherm uitstaat. Dit grote scherm is 5,7 inch en heeft een resolutie van 2560 × 1440 pixels.

Qua specificaties draait de V10 op dezelfde processor als de G4, een Snapdragon 808. Er zit 4 GB werkgeheugen aan boord en de 64 GB interne opslagruimte is uit te breiden tot 2 TB via micro-sd.

Selfiecamera (x2)

Ook de camera aan de voorkant valt op. Dat zijn er namelijk twee. Doordat de twee camera's samen een hoek van 120 graden kunnen pakken, passen er meer mensen op de foto zodra je een selfie maakt. De 16 megapixel-camera aan de achterkant laat je zaken als framerate, witbalans en focus aanpassen tijdens het filmen, als je wil in ultra-HD.

Prijs en beschikbaarheid

LG heeft nog geen prijzen van het toestel bekendgemaakt. Of de smartphone naar Nederland komt, is ook nog niet duidelijk.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000