iPhone & iPad app: Laat Agent P. zijn missie uitvoeren

© PXimport

iPhone & iPad app: Laat Agent P. zijn missie uitvoeren

Smartphone & tablet

Geplaatst: 18 augustus 2012 - 09:16

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

Eerst Swampy en nu Perry. De makers van Where's My Water hebben een gelijksoortig spel uitgebracht met Where's My Perry. Het doel is het vogelbekdier, genaamd Agent P., via de transportpijpen naar de hoofdkantoor te krijgen, zodat hij een geheime missie kan uitvoeren.

In Swampy's omgeving kon je blubber laten drogen, vegen en graven, om het water naar de douche te leiden. In dit nieuwe spel staat ook het gebruik van water centraal. Met de diverse transformatoren wordt het water omgezet tot stoom, ijs of feest gedruis.

Het doel is het water middels graven zo snel mogelijk en via de beste wegen naar Agent P. te leiden. Op deze manier zorg je ervoor dat Perry via de transportpijpen naar het hoofdkantoor kan. Tijdens het spel zal de stem van de boosaardige Dr. Doofenshmirtz veelvuldig hoorbaar zijn. Hij probeert met het plaatsen van lasers de game te bagatelliseren.

In totaal zijn er maar liefst 80 levels, verdeeld over vier missies. Binnen de levels is er de mogelijkheid tot het verzamelen van drie kabouters en speciale items, voor het behalen van bonuspunten.

Wanneer je Swampy gewend bent, heeft dit nieuwe spel zeer veel overeenkomsten. Des ondanks biedt Where's My Perry leuke en uitdagende levels. Het werkt verslavend Perry naar een volgend level te brengen. Daarnaast is de beweging van het water net echt.

Kortom

Where's My Perry laat je talrijke levels spelen om Agent P. te helpen zijn missie te bereiken. Denk goed na, want je moet de juiste wegen graven om het water of de stoom bij het vogelbekdier te krijgen. De verschillende mogelijkheden, de graphics en de geluiden maken dit spel tot een prettig tijdverdrijf.

Beoordeling: 9/10

Download Where's My Perry in de App Store

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000