iPhone & iPad app: Inpakken en wegwezen

© PXimport

iPhone & iPad app: Inpakken en wegwezen

Smartphone & tablet

Geplaatst: 14 augustus 2012 - 12:24

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

Ga je op vakantie, maar geen idee wat je allemaal mee moet brengen? De GetPacked vakantie paklijst helpt je hierbij. Middels het invullen van de vragenlijst wordt een persoonlijke paklijst gegenereerd.

Wat moet je allemaal meenemen naar een safari of een reis naar Nepal? Ieder type vakantie vraagt om speciale benodigdheden. Alvorens de paklijst wordt gegenereerd stelt de app een aantal vragen zoals 'waar gaat de reis naartoe?' en 'waar overnacht je?'. Aan de hand van negen vragen worden de categorieën bepaald.

Naast een paklijst geeft GetPacked ook aan welke acties je niet moet vergeten vóór vertrek. Voor sommige reizen is het bijvoorbeeld noodzakelijk inentingen te halen. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de antwoorden, tal van rubrieken zoals gereedschap, elektronica, slapen, sport, verblijf, vervoer en kleding. Eenvoudig maak je de lijst persoonlijk door wijzigingen door te voeren.

Is de dag van inpakken aangebroken? Dan kan je via het tabblad ieder ingepakt item aanvinken. Selecteer bovenin de gewenste knop voor een overzichtelijke weergave van jouw paklijst! Ga je met meerdere op vakantie? Dan kan je jouw paklijst met anderen delen! Daarnaast is functie 'samen inpakken' is geïntegreerd.

Deze zeer overzichtelijke, goed functionerende en persoonlijk toepasbare inpak-app is een aanrader. Wellicht kan er nog gebruik worden gemaakt van iconen, zoals bij de app My Travel Bag, maar dat is slechts een kleine toevoeging.

Kortom

De app GetPacked: vakantie paklijst zorgt ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Met deze persoonlijke paklijst zal je niets meer vergeten. De zoekfuncties en het doorvoeren van aanpassingen gaat eenvoudig. Deze app is volledig afgestemd op de wensen van de reiziger.

Beoordeling: 8/10

Download GetPacked: vakantie paklijst in de App Store

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000