iPhone & iPad app: Fraai vormgegeven organizer-app

© PXimport

iPhone & iPad app: Fraai vormgegeven organizer-app

Smartphone & tablet

Geplaatst: 12 augustus 2012 - 09:40

Aangepast: 16 november 2022 - 10:12

Redactie

Een iPhone heb je nagenoeg altijd op zak en het is dan ook niet gek dat deze vaak dienst doet als organizer. Je kunt eenvoudig je agenda bijhouden en dankzij ingebouwde takenlijst zie je in een oogopslag welk werk je nog moet verzetten. Mocht je de standaard organizer-apps op je iPhone niet fijn vinden, dan is Moredays+ een mooie vervanger.

Moredays+ is een organizer app, waarmee je eenvoudig afspraken inplant, taken aanmaakt en notities kunt bewaren. In een overzichtelijk scherm zie je in een oogopslag wat je vandaag te wachten staat en door het gebruik van diverse icoontjes en afbeeldingen kun je gemakkelijk het overzicht bewaren.

Moredays+ is een vrij eenvoudige app en het is dan ook snel duidelijk hoe de app in el-kaar steekt. Er zitten leuke features in de app, en alles ziet er gelikt uit. Helaas is het niet mogelijk om te synchroniseren met een Outlook-account of webservice. Toegang tot je agenda en taken blijft dus beperkt tot die ene iPhone en dat is erg jammer.

Kortom

Moredays+ is een fraaie organizer-app met handige functionaliteiten. Door gebruik te maken van diverse icoontjes en afbeeldingen kun je gemakkelijk het overzicht bewaren in je digitale organizer. Helaas ontbreekt de mogelijkheid om je taken en notities te synchroniseren.

Beoordeling: 7/10

Download Moredays+ in de App Store

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000