Gratis hoesjes-actie voor iPhone 4 stopt vandaag

Apple href="http://macworld.nl/a/85598489/apple-stopt-met-gratis-iphone-4-rubbers.html">stopt</a> vanaf vandaag met het weggeven van gratis beschermhoezen voor de iPhone 4. Mensen die voor of op 30 september 2010 een iPhone 4 hebben gekocht kunnen gebruik maken van de actie. De actie was bedoeld om antenneproblemen van de iPhone 4 te verhelpen.

De problemen kunnen ontstaan zodra de gebruiker tijdens het bellen de metalen rand van de iPhone aanraakt. Apple stopt overigens niet in zijn geheel met het weggeven van de hoesjes, maar maakt je flink moeilijker om nog een gratis hoes te krijgen.

Zo moet je nu telefonisch contact hebben gehad met de klantenservice en de tips die zij geven hebben uitgevoerd. Mocht je na verloop van tijd nog steeds problemen hebben en weer contact opnemen met Apple krijg je alsnog een gratis hoes thuis gestuurd. De procedure is echter tijdrovend, waardoor naar verwachting maar weinig mensen gebruik zullen maken van de nieuwe regeling.

Heb jij onlangs een iPhone 4 aangeschaft en heb je te maken met de antenneproblemen? Download dan de iPhone 4 Case Program-app en bestel nog snel een gratis beschermhoes.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000