Free DVD to iPad Converter 3.7.2

Het grote scherm en de lange accuduur maken de iPad bij uitstek geschikt om films op te bekijken. Maar ook bij dit apparaat krijgt u te maken met de beperkingen die Apple u oplegt. Normaal gesproken bent u aangewezen op iTunes om bestanden op uw iPad te plaatsen. Gelukkig zijn er ook handige tooltje

Met de Free DVD to iPad Converter kunt u uw dvd-collectie wel omzetten naar een formaat dat afspeelbaar is op de iPad. Er zit echter een grote 'maar' aan: u mag alleen onbeveiligde dvd's omzetten, omdat het volgens de wet niet is toegestaan om een beveiliging - hoe simpel ook - te doorbreken. In de praktijk gaat het dan vooral om dvd's die u van internet downloadt, want daar is de beveiliging al door iemand anders doorbroken en dan mag het wel. Start het programma en laad de VIDEO_TS-map. Na het laden geeft u aan of u alleen de hoofdfilm of de hele dvd wilt omzetten. Houd er rekening mee dat er geen ondersteuning is voor bijvoorbeeld het menu. Om die reden is een keus voor alleen de hoofdfilm aan te raden. Kies vervolgens het gewenste audiospoor en de gewenste ondertiteling. Kies het iPad-formaat als doel en geef de doelmap aan. Klik vervolgens op Start om de omzetting in gang te zetten. Het resultaat kunt u via iTunes op uw iPad zetten.

© PXimport

© PXimport

Free DVD to iPad Converter 3.7.2

Freeware

Taal Engels

Download 8,7 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000