En de 3e winnaar van de iTunes kadobon is...

Vier weken lang verloot MacWorld iTunes kadobonnen onder onze nieuwsbriefabonnees. Onze huisnotaris Stefan trok weer een gelukkige winnaar...

Tot het zomer is, verloten we iedere week een iTunes kadobon. Huisnotaris Stefan was zo vriendelijk een derde greep in de grabbelton te doen.

De winnaar deze week is: Richelle Steenkamp. Richelle krijgt een iTunes giftcard ter waarde van 15 euro thuisgestuurd. Congrats!

Niet gewonnen? Ook meeloten?

Nog 1 kadobon te gaan. Ook meeloten? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je aan te melden voor onze nieuwsbrief (absoluut geen spam, beloofd!). Meld je nu aan, dan maak je nog een weekje kans op een iTunes giftcard ter waarde van 15 euro (als je al nieuwsbrief abonnee was, dan loot je vanzelfsprekend ook mee).

Als je gewonnen hebt, ontvang je van ons een bericht. Mocht je een kleine lettertjes freak zijn, en het werk van Frank (da's onze jurist) kunnen waarderen, dan vind je hier de wedstrijd voorwaarden.

é

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000