Deze Chinaphone lijkt wel érg op iPhone X

© CIDimport

Deze Chinaphone lijkt wel érg op iPhone X

Geplaatst: 18 december 2017 - 08:25

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:26

Redactie

Smartphones uit China zijn hun namaak-imago langzaam maar zeker aan het verliezen. Toch zijn er nog steeds bedrijven die liever bestaande toestellen kopiëren dan zelf iets origineels verzinnen, zoals Leagoo.

Leagoo werkt namelijk aan de Leagoo S9, meldt The Verge. Daarmee heeft de naam al veel weg van de aankomende Samsung Galaxy S9, maar de Leagoo S9 lijkt verder juist als twee druppels water op de iPhone X. Van een afstandje zou je het verschil waarschijnlijk niet zien, maar de interne hardware is wel een stuk minder krachtig. Daarnaast draait het geheel op Android, de iPhone X uiteraard niet.

Beter goed gejat...

"Beter goed gejat dan slecht verzonnen", is een tegeltjeswijsheid die bij Leagoo al langer aan de muur hangt. De Leagoo S8 lijkt namelijk sprekend op de Galaxy S8, in naam en in uiterlijk. Aan de andere kant: de Leagoo S9 kost straks omgerekend rond de 250 euro, een iPhone X kost meer dan 1000 euro. Of dat het waard is, lees je in de iPhone X-review van onze Computer!Totaal-collega's.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000