Boven de 28? Dan betaal je meer voor Tinder Plus

© PXimport

Boven de 28? Dan betaal je meer voor Tinder Plus

Smartphone & tablet

Geplaatst: 3 maart 2015 - 14:14

Aangepast: 24 november 2022 - 11:16

Daan Doedens

Tinder blijkt toch niet echt een liefdevol bedrijf. Waar het wereldwijd stelletje na stelletje aan elkaar matcht - voor hoe lang zo'n relatie ook mag duren - haalt het zich nu de woede op de hals van de 'oudere' gebruiker. Gelukszoekers van boven de 28 betalen zich blauw aan de nieuwe betaaldienst.

Tinder Plus heeft een aantal features die de gratis versie niet heeft. Zo kunnen gebruikers foute swipes ongedaan maken en kunnen ze niet alleen zoeken binnen hun eigen omgeving, maar overal ter wereld. Het zijn features waarbij je je al met moeite zou kunnen indenken dat iemand er 4 Engelse pond (in Europa) of 10 Amerikaanse dollar (in de Verenigde Staten) per maand voor wil neertellen.

Maar Tinder doet er doodleuk een schepje bovenop. Als je boven de 28 bent en in Europa woont, betaal je geen 4 pond, maar 15. In Amerika kun je nog twee jaar langer gebruik maken van het 'goedkope' tarief, maar ook daar ontkom je na je dertigste niet aan een verdubbeling van de prijs. Voor dat geld kun je beter gewoon een beetje opletten wie je naar links veegt, toch? En anders zijn er altijd nog al die andere dating-apps.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000