'BlackBerry Motion bezit geen fysiek toetsenbord'

© CIDimport

'BlackBerry Motion bezit geen fysiek toetsenbord'

Geplaatst: 6 oktober 2017 - 05:38

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:45

Redactie

De volgende BlackBerry-telefoon heeft mogelijk geen fysiek toetsenbord. Dat blijkt uit een afbeelding van de nog onaangekondigde BlackBerry Motion, die online is gelekt.

Dat er aan het toestel wordt gewerkt, is al een poosje bekend. Fabrikant TCL liet al doorschemeren dat het toestel waterbestendig is en een grote accu heeft die 26 uur mee moet gaan. Maar een officiële onthulling laat nog even op zich wachten. Specificaties zijn dan ook nog niet bekend, hoewel de geruchten gaan dat het een middenmoter betreft.

Lees ook: BlackBerry KEYone review

Niet de eerste keer

BlackBerry-telefoons worden doorgaans juist verkocht vanwege hun fysieke toetsenbord, omdat andere merken daar simpelweg niet in voorzien. Toch zijn er de afgelopen jaren al BlackBerry's uitgekomen zonder keyboard, ook in de middenklasse. Sinds de telefoons draaien op Android in plaats van BlackBerry's eigen OS, lijkt er wat meer variatie in de smartphones te komen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000