Belkin kondigt handheld thuisbioscoop voor de iPad aan

© PXimport

Belkin kondigt handheld thuisbioscoop voor de iPad aan

Smartphone & tablet

Geplaatst: 7 januari 2013 - 18:20

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Wouter Hoeffnagel

Belkin kondigt een nieuw draagbaar luidspeakerdock voor de iPad aan. De iPad biedt met zijn Retina-scherm prachtige beeldkwaliteit. De audio van het apparaat blijft volgens Belkin echter achter. De Belkin Thunderstorm moet hier verandering in brengen.

De Belkin Thunderstorm wordt op de markt gezet als een handheld thuisbioscoop en moet het geluid van de iPad op het niveau van de grafische prestaties brengen. Het apparaat bestaat uit een dockingstation, waar je de iPad inklikt. De boxen van het apparaat zijn aan de voorzijde van dit dockingstation ingebouwd.

© PXimport

Dunne klankkast

Het dockingstation is voorzien van een dunne klankkast en geïntegreerde luchtkanalen, waardoor de Belkin Thunderstorm relatief dun is. Het luidspeakerdock maakt verbinding met de iPad via de dockconnector. Het dockingstation is voorzien van een vouwbare cover, waarmee je het scherm van je iPad kunt beschermen. De cover doet gelijktijdig dienst als standaard en biedt je de mogelijkheid de kijkhoek van het apparaat aan te passen.

© PXimport

De Belkin Thunderstorm is beschikbaar in twee versies: de G3A1000 en G3A2000. De G3A1000 is voorzien van een 30 pins-dockconnector en is geschikt voor de iPad 2 en derde generatie iPad. De G3A2000 is uitgerust met een Lightning-connector en is compatibel met de vierde generatie iPad.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000