Agenda's synchroniseren, zo doe je dat!

© PXimport

Agenda's synchroniseren, zo doe je dat!

Geplaatst: 15 maart 2013 - 13:04

Aangepast: 16 november 2022 - 10:06

Redactie Computer!Totaal

Bij sommige mensen lijkt het wel alsof ze meer digitale agenda’s hebben dan activiteiten. Als het tegenzit heeft elke agenda een ander formaat: je werk levert je een Google Agenda, thuis werk je met Outlook en op je iPhone heb je ook nog eens een aantal agenda’s gesynchroniseerd met iCloud. In deze cursus leer je hoe je orde in de chaos schept.

Om agenda’s met elkaar te synchroniseren, is het belangrijk dat ze allemaal dezelfde taal spreken. Wij gebruiken in deze cursus Google Agenda als overkoepelende dienst, omdat je dit formaat in allerlei diensten kan importeren.

Google Agenda

Google Agenda is een dienst van de zoekmachine-gigant waarmee je verschillende agenda’s kan aanmaken, bewerken en delen. Het mooie van deze dienst is dat heel veel systemen het protocol ondersteunen en je dus moeiteloos agenda’s tussen verscheidene systemen kan synchroniseren. Het nadeel is wel dat je een Google-account nodig hebt.

Een Google-account aangemaakt? Dan is het de hoogste tijd om al je agenda's te gaan synchroniseren.

Cursus: Agenda synchroniseren from IDG Nederland

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000