© CIDimport

Gameshops houden winter-uitverkoop

Spelcomputer & games

Geplaatst: 23 december 2015 - 09:39

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:59

Redactie

Met een beetje geluk geniet je al van je kerstvakantie en heb je de komende tijd lekker vrij. Een beter moment om wat nieuwe games te spelen is er bijna niet. Gameshops springen daar gretig op in en stunten met kortingen.

Zo is de jaarlijkse Steam Winter Sale van start gegaan, waarbij duizenden games zijn afgeprijsd. Kortingen lopen op tot soms wel 90 procent. Om de games te kopen, te downloaden en te spelen heb je wel de Steam-software nodig.

Niet alleen Steam houdt uitverkoop, het loont ook om andere aanbieders eens te bezoeken. Zo vind je ook Winter Sales bij Greenmangaming en Humble Bundle. Let hierbij op dat je niet met iDeal kunt betalen, maar bijvoorbeeld wel met Paypal.

Aanraders

Op zoek naar aanraders? Overweeg The Witcher 3 voor 29,99 euro - absoluut een topper waar je honderden uren aan kunt spenderen, maar waar je wel een krachtige pc voor nodig hebt.

Mag het wat goedkoper? Veel Star Wars-games kosten nog geen tientje. Hetzelfde geldt voor de nieuwste Wolfenstein-game. Zoek je iets rustigers, dan zijn ook veel simulatiegames goedkoop op te pikken. Denk aan Farming Simulator en Train Simulator.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000