WhatsApp laat je gebruikers dempen in groepsgesprekken

© CIDimport

WhatsApp laat je gebruikers dempen in groepsgesprekken

Software

Geplaatst: 20 juni 2022 - 05:01

Aangepast: 8 november 2022 - 18:29

Wesley Akkerman

WhatsApp heeft afgelopen week een update gekregen die gebruikers in staat stelt anderen in een groepsgesprek te dempen tijdens het bellen.

WhatsApp laat je gebruikers dempen in groepsgesprekken

Dit kan om verschillende redenen handig zijn. Stel dat iemand zichzelf vergeet te dempen in een gesprek, dan kun je dat voor diegene doen. Daarnaast kun je iemand dempen wanneer je samen in dezelfde kamer bent en geen echo wil horen.

Via andere apps waarmee je kunt videobellen, kun je tijdens een gesprek vaak niemand meer dempen. Wel kun je van tevoren instellen dat niemand kan reageren, of dat enkele personen stil moeten blijven tijdens het gesprek.

WhatsApp biedt meer opties aan

Daar blijft het echter niet bij. Want WhatsApp biedt nog meer opties aan tijdens groepsgesprekken. Je kunt namelijk iemand een berichtje sturen tijdens zo’n gesprek. Zo kun je iemand ergens op wijzen, zonder dat de rest dat hoeft te weten.

Verder biedt WhatsApp een nieuwe notificatie aan die zichzelf laat zien wanneer iemand een groepsgesprek binnenkomt nadat het gesprek al gestart is.

WhatsApp rolt de laatste tijd flink veel updates uit. Zo kun je nu ook je profielgegevens afschermen voor specifieke contactpersonen en je Android-chatgeschiedenis overbrengen naar iOS.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000