WhatsApp heeft nu ook een stories-functie

© CIDimport

WhatsApp heeft nu ook een stories-functie

Software

Geplaatst: 21 februari 2017 - 07:42

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:04

Redactie

Na Snapchat en Instagram is het nu ook voor gebruikers van WhatsApp mogelijk om een tijdelijk verhaal te publiceren. Naast chatten en oproepen is het nu mogelijk om een ‘status’ toe te voegen. De status is 24 uur lang zichtbaar voor al je contacten of een deel van je contacten.

Verhaal

Op Snapchat kunnen gebruikers foto’s naar contacten sturen die na enkele seconden niet meer zichtbaar zijn. Ook kun je op Mijn verhaal een foto of video plaatsen die 24 uur lang zichtbaar is voor je contacten. Na het succes van Snapchat voegde Instagram een vergelijkbare functie toe aan hun sociale platform. Instagram noemde deze functie Jouw verhaal.

© CIDimport

© CIDimport

WhatsApp

Nu kan het dus ook op WhatsApp. Onder het kopje Status kunnen gebruikers de status van hun contacten zien en kunnen ze zelf een status plaatsen. Bij de instellingen voor Privacy status kun je bepalen of al je contacten, een deel van je contacten of één specifieke contactpersoon de foto te zien krijgt.

© CIDimport

© CIDimport

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000