Verhoogt de voorpret als je gaat sparen voor iets leuks

© CIDimport

Verhoogt de voorpret als je gaat sparen voor iets leuks

Geplaatst: 6 september 2011 - 12:07

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Martin Gijzemijter Gijzemijter

MoneYou Sparen brengt je spaarsituatie in kaart: waar spaar je voor, hoeveel moet je hiervoor per maand opzij zetten, hoe lekker ben je al bezig en hoeveel mkopfaanden (of jaren!) ben je nog van je doel verwijderd?

Als je dat wilt, ontvang je een melding als je een bepaald deel van je doel hebt behaald of juist als je een storting bent vergeten. Upload vooral ook een foto van je droom, zodat je daar de nodige extra motivatie uit kunt halen. Erg leuk is de recente update waarmee je ook vrienden bij je spaardoelen kunt betrekken en ze hopelijk kunt verleiden tot een bijdrage. Zo kun je ze via Hyves of Facebook oproepen om mee te helpen bij het bijeen schrapen van geld voor de bekostiging van een speciale gelegenheid, zoals een wereldreis, de ondersteuning van een goed doel of de aanschaf van je eerste auto.

Kortom

Deze app verhoogt de voorpret als je gaat sparen voor de aanschaf van iets leuks.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000