Vanmiddag live: Microsoft .NET Developers Event Future Tech Masterclasses

© PXimport

Vanmiddag live: Microsoft .NET Developers Event Future Tech Masterclasses

Geplaatst: 16 september 2020 - 10:04

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Redactie Computer!Totaal

Vanmiddag dinsdag 16 september start dag 2 van de Future Tech Masterclasses Live.

Future Tech

Tijdens Future Tech Masterclasses Live zullen de grootste .NET sprekers hun verhaal doen over de nieuwste, beste en populairste Microsoft-technologieën. Het evenement vind deze week plaats op 15, 16 & 17 september.

Future Tech is dé technologische conferentie voor ontwikkelaars en experts op het gebied van .NET-technologie al .NET Core, ASP.NET Core, Azure en meer. Het belangrijkste doel van Future Tech is om kennis, ideeën en know-how van Microsoft-technologie met elkaar te delen. De focus ligt op DevOps, Cloud, Artificial Intelligence / Machine Learning, Mixed Reality (Virtual Reality / Augmented Reality) en beveiliging

Livesteam

Nadat gisteren Michael Bentley (lead for Developer ECO systems bij de ABN AMRO) en Scott Hunter (Director of Program Management bij Microsoft) het Microsoft.NET Developers event aftrapte is er vandaag een tweede livestream. Deze stream wordt live uitgezonden van 16:00 tot 18:00.

Op dag 2 bestaat de livestream onder meer uit sessies van Rodrigo Dias en Jyoty Singh van Abn Amro en om 16:50 Gian Paolo Santopaolo met als onderwerp: ‘gRPC is new WCF’.

Wil je gratis meekijken? Dat kan! Schrijf je in via www.futuretech.nl.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000