© CIDimport

Strakke navigatie

Geplaatst: 18 februari 2012 - 08:49

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie

Het is altijd fijn als je iPhone of iPad je kan helpen bij het vinden van je bestemming. Met de app GPS Navigation 2 van Skobbler hoef je je hier in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Deze navigatie app maakt gebruik van OpenStreetMap. Dit wil zeggen dat de kaarten die voor de navigatie worden gebruikt op dezelfde manier tot stand zijn gekomen als Wikipedia. Dit komt de kwaliteit van de kaarten niet altijd ten goede, maar hierdoor kan de prijs laag worden gehouden en wijzigingen in het wegennetwerk kunnen snel worden doorgevoerd.

De interface van de app is bijzonder strak en innovatief vormgegeven, wat het gebruik erg prettig maakt. Navigatie is mogelijk in 2D of 3D weergave en wordt ondersteund met spraak. Helaas worden er bij de app geen vooraf geïnstalleerde kaarten geleverd, waardoor de Skobbler tijdens het navigeren gebruik maakt van je data abonnement. Wel is er de mogelijkheid om tegen een schappelijke prijs de kaarten te kopen, zodat de app ook aantrekkelijk is voor gebruik in het buitenland. Verder kan de app je waarschuwen voor flitspalen en is het mogelijk om naar interessante punten in de buurt te zoeken.

Kortom

GPS Navigation 2 van Skobbler is een navigatie app die gebruik maakt van de kaarten van OpenStreetMap. De app heeft een bijzonder strakke interface, waardoor deze erg fijn is in het gebruik.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000