Altijd op de hoogte van de actuele situatie op de weg

© CIDimport

Altijd op de hoogte van de actuele situatie op de weg

Geplaatst: 17 april 2012 - 06:19

Aangepast: 16 november 2022 - 10:19

Redactie ID.nl

Als we een lijst maken met meest gehate objecten in de openbare ruimte, dan maakt de flitspaal een grote kans om hoog te scoren in de top 10. Zeker in onbekende gebieden staan ze altijd op een plek waar je het niet verwacht, en een boete is zo verdiend. Gelukkig kun je dankzij een app op je iPhone voorbereid zijn. De Flitspalen-app vertelt je waar er geflitst wordt.

De Flitspalen-app zit erg eenvoudig in elkaar. Je kunt op een kaart bekijken waar er flitspalen staan. Tevens kun je in een lijst zien waar de actuele radar-controles zijn. Zo krijg je het wegdeknummer, evenals het hectometerpaaltje te zien. Je hebt zo even gecheckt of er een mobiele radar-controle is op jouw route.

Het is mogelijk om een alert te ontvangen wanneer er een mobiele radar-controle is op een route die je veel reist. Zo kun je aangeven op welke dagen je gewaarschuwd wilt worden en op welke tijdstippen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je in het weekend gewekt wordt door de Flitspalen-app

Kortom

De Flits-palen app toont je eenvoudig waar de flitspalen en mobiele radar-controles zijn. Het uiterlijk van de app is wat karig, en dat draagt niet echt bij aan het gebruiksgemak van de app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten