© CIDimport

Slimme halsband

Software

Geplaatst: 25 maart 2015 - 10:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:58

Redactie

Voyce is een speciale halsband voor honden, verkrijgbaar in verschillende maten. In minder dan twee uur laadt u hem op en daarna meet het apparaat een week lang hoe het met uw huisdier gaat.

Zo bestudeert de halsband de hartslag van uw hond wanneer deze stil ligt en meet het ademhalingspatroon. Daarnaast houdt de halsband in de gaten hoeveel uw hond beweegt, hoeveel hij of zij rust en hoeveel energie het dier op een dag verbrandt. Wanneer er iets belangrijks wijzigt in de conditie van uw hond kunt u dat met Voyce in een vroeg stadium signaleren. Een bijbehorende app toont daarvan statistieken. En ook op de langere termijn kunt u trends waarnemen. Enigszins prijzig is Voyce wel. Bovendien hoort er ook nog een maandabonnement bij. Dat geeft recht op het ontvangen van tips over het socialiseren en gezond houden van uw hond. Ook kan de app u helpen herinneren aan doelstellingen die u hebt gesteld voor de hond, zoals meer bewegen.

© CIDimport

Prijs Voyce: 299 dollar

Maandabonnement: 9,95 dollar

Meer info: mydogsvoyce.com

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000