© CIDimport

Review: Phorce Freedom

Geplaatst: 15 december 2014 - 09:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:50

Redactie

Een smartphone met een lege accu roept bij sommige mensen het gevoel op alsof er een lichaamsdeel is geamputeerd. Het Nederlandse Phorce springt hier op in door tassen op de markt te brengen met een geïntegreerde powerbank. Zelf noemt het dit type tas een ‘smart bag’.

Eerder was er al de vrij dure Phorce Pro (549 euro), die was gericht op zakelijke gebruikers. Nu is er de Freedom, die nog altijd 199 euro moet kosten, en bedoeld is voor alledaags gebruik. De tas zelf is waterafstotend (de ritsen ook) en is voelbaar van goede kwaliteit. Het is mogelijk om hem als aktetas, als schoudertas en als rugtas te dragen. In de tas kunnen smartphones, tablets en laptops tot 13 inch opgeborgen worden. Die eerste twee kunnen dan ook gelijk opgeladen worden dankzij de ingebouwde powerbank met een capaciteit van liefst 15.000 mAh. Ter illustratie: de Samsung Galaxy S5 heeft een accu met een capaciteit van 2800 mAh.

Lees ook: Deze apps slurpen je smartphone-accu het snelst leeg

Conclusie

Kwalitatief hoogwaardige en veelzijdige tas met een vrij fors prijskaartje. 

Adviesprijs: €199,–

Voor meer informatie: freedom.phorce.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000