© CIDimport

Nooit meer een minuut te laat

Geplaatst: 2 maart 2013 - 09:15

Aangepast: 16 november 2022 - 10:06

Robin Smit

Ben jij iemand die zijn leven graag van minuut tot minuut plant? Wil je er zeker van zijn dat een afspraak van een half uur ook echt niet langer duurt dan een half uur? Dan is er goed nieuws, want met @Timer zorg je er nu voor dat je geen minuut meer mist.

@Timer is een app waarin je allerlei verschillende timers kunt aanmaken voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Op het beginscherm van de app staan met behulp van tegels al verschillende timers voorgeprogrammeerd, waardoor je nu wel heel snel een timer kunt inschakelen. Deze timers kan je aanpassen en zo nodig voorzien van een logo dat het doel van de timer kenmerkt. Dit is erg handig, maar zal alleen een echte meerwaarde bieden voor mensen die zeer regelmatig vastgestelde timers nodig hebben.

@Timer geeft je verder de mogelijkheid het beginscherm van de app te veranderen thema's en leuke geluiden aan timers toe te kennen. Voor het gebruik van deze functies zullen wel in-app aankopen moeten worden gedaan. Helaas zijn de prijzen van de pakketten hiervoor behoorlijk aan de hoge kant.

Kortom

@Timer is een handige app waarin je verschillende vastgestelde timers kunt aanmaken die je vervolgens snel en eenvoudig kan activeren. De app is volledig naar eigen wens aan te passen met thema's symbooltjes en geluiden. Helaas moeten voor het gebruik van van deze aanpassingen behoorlijk prijzige pakketten worden aangeschaft.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000