Future Tech 2021: online kennis-evenement voor developers

© PXimport

Future Tech 2021: online kennis-evenement voor developers

Software

Geplaatst: 22 maart 2021 - 10:03

Aangepast: 14 december 2022 - 10:32

Redactie

Future Tech 2021 is hét Microsoft en .NET kennis-evenement van Nederland waar developers, architecten en experts diep in .NET en Microsoft technologieën duiken, zoals .NET Core, ASP.NET Core, Azure en nog veel meer!

Reserveer jouw plaats nu voor Future Tech Digital 2021, op woensdag 24 & donderdag 25 maart a.s. van 16:00 t/m 18:00.

Bij Future Tech draait het allemaal om het delen van kennis, ideeën en praktische oplossingen met betrekking tot de nieuwste (Microsoft) technologieën en innovaties. Met een focus op Artificial Intelligence, Mixed Reality, DevOps, Cloud, Security en Future Teams.

Het event zal plaatsvinden via een innovatief digitaal eventplatform met meerdere sessiezalen, marketplace waar leuke prijzen te winnen zijn en zelfs een meet & greet carrousel waar je de sprekers, sponsoren en andere bezoekers kan ontmoeten!

Future Tech Digital 2021 presenteert met trots sprekers zoals Brendan Burns (Vice President Microsoft en de creator van Kubernetes) en Richard Campbell (Host van .NET Rocks & RunAs Radio). Maar ook Amy Boyd, Luca Bolognese, Hakan Silfvernagel, Henk Boelman, Steve Gordon, Laurent Bugnion en nog vele anderen staan voor je klaar!

Kortom als Microsoft professional of .NET developer mag je dit (gratis) event natuurlijk niet missen!

Timetable woensdag 24 maart

© PXimport

Timetable donderdag 25 maart

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000