Dit is er nieuw op Amazon Prime Video in november 2019

© PXimport

Dit is er nieuw op Amazon Prime Video in november 2019

Software

Geplaatst: 2 november 2019 - 15:16

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Maikel Dijkhuizen

Voor een maandbedrag van 5,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films en series mag je in november verwachten.

Tom Clany’s Jack Ryan (seizoen 2)

Net als grote broer Netflix lanceert ook Amazon geregeld eigen producties. De Tom Clany-serie Jack Ryan is één van Amazons speerpunten, waarvan het tweede seizoen vanaf november is te volgen. Ditmaal vertrekt CIA-agent Ryan naar Zuid-Amerika om de illegale wapenhandel aan banden te leggen. Zodra hij een samenzwering ontdekt, opent de president van Venezuela de aanval. Het tweede seizoen van de dramaserie telt acht afleveringen.

Friends

Deze populaire serie van weleer behoeft nauwelijks nog introductie. Na het horen van de wereldberoemde openingstune krijg je direct zin om het wel en wee van de zes vrienden uit Manhattan te volgen. Vanaf 14 november verschijnen er tien seizoenen Friends met maar liefst 236 afleveringen exclusief op Amazon Prime.

American Gangster

Voor liefhebbers van het betere misdaadwerk is het ruim 2,5 uur tellende American Gangster verplichte kost. Het verhaal draait om de drugsbaron Frank Lucas die tijdens de Vietnamoorlog vanuit Azië heroïne naar de Verenigde Staten probeert te loodsen. Gezien de toenemende rijkdom van Lucas lukt dat heel aardig, al probeert de slimme politieagent Richie Roberts de boel te dwarsbomen. Dit is een absolute topfilm met twee glansrijke hoofdrollen voor Denzel Washington en Russell Crowe!

Modern Love (seizoen 1)

Modern Love is een gloednieuwe Amazon Original, waarbij de makers zich baseren op de gelijknamige column uit de New York Times. Elke aflevering is een nieuw verhaal van een halfuur over romantiek, vriendschap en familie. Hoewel de serie pas sinds kort online staat, kondigde Amazon al een tweede seizoen aan. Die verschijnt in 2020.

Saving Zoë

Na de onverwachte dood van dochter Zoë houden haar ouders zich met antidepressiva en overmatig werken staande. Zus Echo laat het er niet bij zitten en probeert de mysterieuze moord te ontrafelen. Wanneer zij een jaar na het overlijden het dagboek van Zoë in handen krijgt, ontdekt zij welk dubbelleven haar zus leidde. Saving Zoë laat zien hoe een onnozele beslissing resulteert in een fatale afloop.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000