De ideale partner voor in de auto

© CIDimport

De ideale partner voor in de auto

Geplaatst: 24 februari 2012 - 18:00

Aangepast: 16 november 2022 - 10:22

Robin Smit

Flitsers.mobi is een app die met behulp van een grote community mobiele- en vaste flitsers in Nederland netjes in kaart weet te brengen. Daarnaast is in de app ook een simpele routeplanner ingebouwd.

Door middel van het bijhouden van de huidige locatie, weet Flitsers.mobi op tijd een waarschuwing te geven bij het naderen van een flitser. De afstand waarvoor deze waarschuwing wordt afgegeven, kan door de gebruiker zelf worden ingesteld. Daarnaast is er binnen de app ook de mogelijkheid om zelf flitsers aan- of af te melden, om zo de andere gebruikers te helpen. Om ook op de hoogte te blijven van de files, is er een functie om de ANWB-verkeersinformatie te ontvangen.

Binnen Flitsers.mobi is het ook mogelijk een route in te stellen, die vervolgens op het scherm wordt getoond. Deze routeplanner is op het moment van schrijven nog in beta en biedt nog geen ondersteuning voor gesproken navigatie.

De vele functies van Flitsers.mobi kunnen erg handig zijn voor op de weg, maar helaas doet dit wel af aan het gebruiksgemak. Hierdoor is het af te raden om de app te bedienen tijdens het rijden.

Kortom

Flitsers.mobi is een flitsverklikker voor Android en iOS, die eigenlijk veel meer doet dan enkel het verklikken van flitsers. Zo is de app met onder andere een routeplanner en file informatie de ideale partner voor in de auto. Wel is de app door de vele functies niet erg vriendelijk voor het gebruik onderweg.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000