Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen

© CIDimport

Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen

Geplaatst: 27 mei 2015 - 06:09

Aangepast: 20 september 2022 - 07:53

Randolf Bouwma

Bruna's app voor onbeperkt boeken en tijdschriften lezen is vandaag gelanceerd. Met Bliyoo betaal je een vast bedrag per maand, om toegang te krijgen tot duizenden titels. Zie het als Netflix of Spotify voor boekwurmen.

Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen

Bruna biedt verschillende abonnementen aan. Je kan voor 9,95 euro per maand een abonnement nemen op alleen boeken, of alleen tijdschriften. Wil je toegang tot beide, dan betaal je 14,95 euro per maand. Er is ook een gratis proefabonnement te nemen.

Bliyoo is te downloaden voor smartphones en tablets die Android en iOS draaien. De app is zelf gratis, waardoor je het hele Bliyoo-aanbod al van tevoren kan bekijken. Boeken en magazines die met een abonnement te lezen zijn, zijn voorzien van een paars Bliyoo-icoontje. Dat is handig, want zo kun je alvast kijken of er iets voor je tussen zit. 

Aanbod

Uiteindelijk wil de boekwinkelketen dat 75 procent van Bruna's eBook aanbod deel uitmaakt van een Bliyoo-abonnement. Het betreft dan 20.000 titels. Over een maand moeten er in ieder geval 10.000 titels beschikbaar zijn.

Eeder nodigde Bruna geïnteresseerden uit om Bliyoo uit te testen. Computer Idee keek er in dit vroege stadium ook naar. Welke functies je van Bliyoo kan verwachten, hebben we destijds al op een rijtje gezet.

De boekhandelaar werd daarnaast verrast door meer dan 2000 aanmeldingen. Bruna's verkoop-app Tablisto werd toen van de abonnementsfuncties voorzien. Nu is Bliyoo wel een opzichzelfstaande app.

Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen-15803637

© CIDimport

Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen-15803638

© CIDimport

Downloaden

Hier kun je de Bliyoo-app gratis downloaden

Voor Android:Voor iOS:

Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen-15803640

© CIDimport

Bruna lanceert Bliyoo-app voor onbeperkt lezen-15803641

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten