Bol.com weer beste site van Nederland

Onderzoeksbureau WUA voert elk jaar een onderzoek uit naar de beste website van Nederland. De winnaar van vorig jaar, Bol.com, weet dit jaar zijn positie te behouden en prijkt trots op nummer één. Frappant is de daling van voormalig favoriet Booking.com.

In 2010 en 2011 stond Booking.com op de eerste plaats, in 2012 werd de boekingssite van zijn troon gestoten door Bol.com en belandde de site op een respectabele tweede plek. Dit jaar knalt Booking.com echter hard onderuit: de site bevolkt nu de tiende plek in de lijst. Qua score doet Bol.com het overigens wel slechter dan vorig jaar: kreeg de e-winkel toen nog een 8,2 als rapportcijfer, inmiddels is het cijfer naar een 7,6 gedaald. Dat is even hoog als het rapportcijfer voor Belvilla.nl, KLM.com, Zalando.nl, Hotelspecials.nl en Kwik-fit.nl, maar deze sites laten op belangrijke onderdelen nog steken vallen.

Het onderzoek van WUA richt zich onder meer op eerste indruk, kwaliteit, vertrouwen en gebruiksvriendelijkheid. Aan dit onderzoek namen 6290 consumenten deel, die met zijn allen 29270 beoordelingen instuurden.

Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000