Waar voor je geld: 5 echt goede printers

© PXimport

Waar voor je geld: 5 echt goede printers

Geplaatst: 4 maart 2023 - 08:32

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Twee keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Dat doen we bij verschillende webwinkels en prijsvergelijkers. Op zoek naar een nieuwe all-in-one-printer? Vandaag hebben we op Kieskeurig.nl vijf modellen gespot met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

HP DeskJet HP Deskjet 2720e

Afdrukken, kopiëren en scannen. Deze spotgoedkope all-in-one-printer van HP kan het allemaal. Ondanks de geringe aanschafprijs ondersteunt de DeskJet HP Deskjet 2720 een respectabele afdrukresolutie van 4800 × 1200 dpi. Mooi meegenomen is dat de compacte behuizing weinig ruimte in jouw thuiskantoor opeist. Verbind de printer met je draadloze netwerk en druk vanaf elk apparaat af. Op mobiele toestellen met iOS, iPadOS en Android gebruik je hiervoor de gratis HP Smart-app. Daarnaast ondersteunt de printer ook Apple AirPrint.

Wil je op een plek zonder wifi-dekking afdrukken, zoals een schuur, garage of zolderverdieping? Geen probleem, want dankzij bluetooth-ondersteuning verstuur je vanaf een smartphone of tablet evengoed draadloos afdrukopdrachten. Uiteraard kun je via usb ook gewoon een computer met een snoertje aansluiten.

0

Powered by

logo

Epson EcoTank ET-2850

Vind je het gebruik van inktcartridges maar niets? Dan is de Epson EcoTank ET-2850 echt iets voor jou. In plaats van cartridges werkt deze printer namelijk met navulbare reservoirs. Zie aan het inktniveau wanneer een kleur bijna op is en vul hem vervolgens bij met een flesje. Dankzij een speciale aansluiting gaat dat zonder morsen. De bijgesloten flessenset is volgens de fabrikant goed voor ongeveer 7500 pagina’s. Gunstig voor huishoudens of kantoren met een grote afdrukbehoefte!

Naast een hoge printopbrengst heeft deze all-in-one-printer nog meer te bieden. Dankzij een hoge resolutie van 5760 × 1440 dpi drukt het apparaat afbeeldingen en foto’s scherp af. Voor lange documenten komt de duplexmodule goed van pas, zodat je rapporten en verslagen automatisch dubbelzijdig kunt uitprinten. De EcoTank ET-2850 ondersteunt tot slot wifi. Kortom, verzend vanaf elk (mobiel) apparaat printopdrachten.

0

Powered by

logo

Brother MFC-L2710DW

Voor (thuis)kantoren is deze betaalbare laserprinter een aantrekkelijke optie. Met een afdruksnelheid van dertig zwart-witafdrukken per minuut belandt dat vuistdikke rapport razendsnel op je bureau. Fijn is de functie automatisch dubbelzijdig afdrukken, zodat je niet onnodig papier verspilt. De fabrikant levert standaard een zwarte toner mee.

Dit afdrukapparaat is bij uitstek geschikt voor veelprinters. Zo kun je maar liefst 250 vellen in de papierlade kwijt. Koppel de printer via ethernet of wifi aan het (thuis)netwerk, waarna alle gezinsleden of collega’s vanaf hun computer of smartphone kunnen afdrukken. De Brother MFC-L2710DW bevat ook nog een scan- en kopieerfunctie. Handig is hierbij de aanwezige automatische documentinvoer voor vijftig pagina’s. Scan of kopieer daarmee vliegensvlug een stapel paperassen.

0

Powered by

logo

Canon PIXMA G3520 MegaTank

De Canon PIXMA G3520 MegaTank heeft geen cartridges. Zodra een kleur bijna op is, vul je de inkt in het reservoir gewoon zelf bij. De benodigde inktflesjes zijn los verkrijgbaar, maar gelukkig hoef je die voorlopig nog niet te kopen. De meegeleverde flesjes hebben volgens Canon namelijk een opbrengst van duizenden pagina’s in zwart-wit en kleur. De verbruikskosten zijn dan ook erg laag.

Verbind deze all-in-one-printer met wifi en verstuur vanaf een computer, tablet of smartphone printopdrachten. In de papierlade passen honderd vellen. Zoals we van Canon PIXMA-printers gewend zijn, drukt dit exemplaar prima foto’s zonder witranden af. De maximale resolutie bedraagt 4800 × 1200 dpi. Gebruik ten slotte het overzichtelijke bedieningspaneel aan de bovenzijde om scans en kopietjes te maken.

0

Powered by

logo

Epson Expression Home XP-2205

Zoek je een goedkope printer met een hoge printresolutie? De Epson Expression Home XP-2205 is een ideale kandidaat. Vanwege een maximale resolutie van 5760 × 1440 dpi en gescheiden kleurencartridges weet je zeker dat jouw foto’s er optimaal uitzien. Naast afdrukken kan deze Epson-telg ook documenten scannen en kopiëren. Open hiervoor het deksel en leg een A4’tje op de glasplaat.

Deze printer neemt weinig ruimte in beslag. De behuizing kent bescheiden afmetingen, zodat je hem gemakkelijk in een verloren hoekje kwijt kunt. Dankzij wifi-ondersteuning is een positie dicht bij een pc of laptop niet per se nodig. Geef de Expression Home XP-2205 een centrale plek in huis en verzend vanaf elk willekeurig (mobiel) apparaat afdruktaken.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten