Nieuw op Videoland: beste series en films van november

© PXimport

Nieuw op Videoland: beste series en films van november

Geplaatst: 31 oktober 2020 - 07:19

Aangepast: 25 november 2022 - 10:37

Maikel Dijkhuizen

Liefhebbers van Nederlandstalige series en films hebben veel profijt van Videoland. Na een gratis proefperiode van twee weken kun je vanaf € 4,99 euro per maand een abonnement afsluiten. Welke verse films en series mag je in november verwachten. Dit is er nieuw op Videoland.

MARSOF: Special Forces van Nederland

Deze nieuwe documentaire geeft een uniek inkijkje achter het zogeheten Maritime Special Operation Forces-team. De speciale eenheden worden onder meer ingezet voor anti-terreuracties in Nederland en geheime operaties in andere delen van de wereld. Het team is 24 uur per dag beschikbaar. Deze vijfdelige documentaire bevat interviews met (onherkenbaar gemaakte) mariniers en originele actiebeelden. Kijk onder meer over de schouders van de speciale eenheden mee tijdens een gevaarlijke verkenningspatrouille in Afghanistan. Ook komen de aanvalsacties tegen Somalische piraten aan bod. MARSOF: Special Forces van Nederland is vanaf 2 november te zien.

Liar (seizoen 2)

In oktober zette Videoland seizoen 1 van de thrillerserie Liar al online, maar vanaf 3 november is seizoen 2 eveneens bij de Nederlandse streamingdienst te zien. De verhoudingen tussen lerares Laura Neilson en chirurg Andrew Earlham stonden in het eerste seizoen nogal op scherp, maar in de nieuwe afleveringen krijgt de verhaallijn een onverwachte wending. Andrew wordt na een wekenlange vermissing dood aangetroffen in een moeras. Hij blijkt te zijn vermoord. Vanwege reële motieven komt Laura al gauw bij de politie in beeld, al heeft Andrew nog véél meer vijanden gemaakt. Komt de waarheid achter de moord bovendrijven?

Bekijk hier de beste films en series van oktober op Videoland.

Criminal Minds (seizoen 1 t/m 14)

Criminal Minds is in de Verenigde Staten zonder twijfel één van de populairste misdaadseries ooit en ook in diverse andere landen kunnen de onderzoeken onder leiding van hoofdagent Aaron Hotchner op een trouwe aanhang rekenen. Zo was de serie eerder bij Veronica te zien. Criminal Minds brengt de avonturen van een FBI-team in beeld dat de meest bizarre moorden probeert op te lossen. De daders zijn vrijwel allemaal gestoord en aan de zogeheten Behavioral Analysis Unit is er dan ook alles aan gelegen om de verknipte (serie)moordenaars achter de tralies te krijgen. De veertien(!) seizoenen zijn vanaf 2 november te bewonderen. Het vijftiende (en laatste) seizoen was overigens tot voor kort op NET5 te zien.

Utopia Falls (seizoen 1)

Binnenkort verschijnt het eerste seizoen van de nieuwe serie Utopia Falls op Videoland. Het verhaal speelt zich honderden jaren in de toekomst af. Om precies te zijn in de stad New Babyl, waar na een bloederige oorlog de laatste levende kolonie van de wereld in een koepel samenwoont. Zodra 24 jonge kandidaten meedoen aan een muzikale competitie, ziet Aliyah haar kans schoon. Zij heeft als dochter van een stadsbestuurder toegang tot een bijzonder archief. Hierdoor leert ze ‘oude’ muziekstijlen als hiphop kennen, waardoor haar muzikale leven en dat van haar vrienden voorgoed zal veranderen. De tien afleveringen zijn vanaf 16 november beschikbaar.

Bekijk hier de beste series en films van september op Videoland.

Doc Martin (seizoen 3)

In Doc Martin staat het leven van de dokter Martin Ellingham centraal. Dit is een voormalige chirurg die vanwege een plotselinge bloedfobie noodgedwongen een carrièreswitch maakt. Als huisarts van het kleine vissersdorpje Portwenn weet Martin maar moeilijk te aarden. De huisartsenpraktijk blijkt slecht georganiseerd en de dorpelingen hebben tijd nodig om aan hun nieuwe dorpsgenoot te wennen. Dat levert nogal wat ongemakkelijke situaties op. Seizoen 3 is vanaf 16 november te zien. Overigens bestaat er onder de naam Dokter Tinus ook een Nederlandse versie van de serie.

Filmklassiekers

Liefhebbers van het betere filmwerk hoeven zich tijdens de donkerste maanden van het jaar niet te vervelen. Zo verschijnen álle Bourne-films en The Hobbit-trilogie op Videoland. Verder kunnen abonnees ook bekende namen als Love Actually, The Holiday, Startrek, 8 Mile, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life, Saving Private Ryan en Platoon bewonderen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000