Internet van T-Mobile? Zo kun jij je wifi thuis verbeteren

© didiksaputra

Internet van T-Mobile? Zo kun jij je wifi thuis verbeteren

Geplaatst: 9 maart 2024 - 18:31

Aangepast: 11 maart 2024 - 06:29

Redactie ID.nl

Is je internet thuis matig? Valt je wifi soms weg of kun je lekker op zolder Netflixen wel vergeten? Je kunt veel zelf doen (lees daarvoor snel verder), maar je provider heeft vaak ook allerlei oplossingen. Speciaal voor wie internet van T-Mobile had, hebben we daar een overzicht van gemaakt.


In het artikel 5 manieren om je wifi-snelheid te verhogen bespreken wij een aantal tips die ongeacht je internetprovider een grote invloed kunnen hebben op jouw internetsnelheid. Neem dus ook zeker een kijkje naar deze tips bij problemen met je verbinding.


T-Mobile is Odido: dit is er voor jou veranderd

Van (bijna) de ene dag op de andere kondigde T-Mobile begin september 2023 aan voortaan als Odido door het leven te gaan. Was je klant bij T-Mobile, dan ben je nu klant bij Odido. Dat is ook de naam die je terugziet op bijvoorbeeld je factuur, in de app en op het startscherm van je smartphone, waar je ziet met welk mobiel netwerk je verbonden bent.

Dat is het enige wat er veranderd is. Je abonnement, je bundels, je facturatie en klantenservice blijven precies hetzelfde. Ook aan de tarieven, voorwaarden en contractduur van je bij T-Mobile afgesloten abonnement wijzigt niets.

Odido

© Martin Bergsma

Niet tevreden met je wifi-signaal?

Werken de algemene tips om je wifi-signaal te verbeteren niet? Odido biedt speciaal voor Odido-klanten Odido Wifi Plus (eerder bekend onder de naam T-Mobile Wifi Plus). Deze kleine apparaatjes, die je in elk willekeurig stopcontact prikt, fungeren als wifi-versterkers. Ze maken draadloos verbinding met je bestaande wifi-modem, pikken het signaal op en zenden het met extra power door naar alle uithoeken van je huis. Zo creëer je in heel snel overal sterke en stabiele wifi, zonder ook maar één draad aan te hoeven sluiten of door te trekken.

Televisie en tablet verbonden door wifi

© Andrey Popov

Het mooie van de Odido Wifi Plus is dat het systeem oneindig uitbreidbaar is. Heb je een groter huis en is één versterker niet genoeg? Voeg er dan gewoon nog een paar extra bij, net zoveel als jij nodig hebt voor perfecte wifi in elke kamer. Ook handig als je vaak met meerdere apparaten tegelijk het wifi-netwerk belast; de versterkers zorgen ervoor dat de snelheid en stabiliteit gewaarborgd blijven.

Dankzij de bandsteering technologie schakelen je telefoon, tablet en laptop trouwens automatisch naar het sterkste wifi-signaal in de buurt. Loop je bijvoorbeeld van de ene kant van je huis naar de andere, dan switcht je telefoon moeiteloos mee zodat je steeds met de dichtstbijzijnde wifi-versterker verbonden bent.

0

Powered by

logo

Odido Wifi Plus installeren

Mocht je overwegen de wifi-versterkers in huis te halen? Installeren is echt heel simpel. Pak een versterker uit de doos, steek hem in een stopcontact naar keuze en druk op de sync-knop. De versterker maakt automatisch verbinding met je modem. Daarna kun je gewoon door het huis lopen terwijl je telefoon, zonder haperen, meeschakelt tussen de verschillende wifi-versterkers.

P.S. Internet van een andere aanbieder? We hebben ook tips voor internet van KPN, internet van Odido en internet van Ziggo!

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten