Na smartphones nu ook laptops met opvouwbaar scherm

Na smartphones nu ook laptops met opvouwbaar scherm

Laptops & ultrabooks

Geplaatst: 30 december 2022 - 08:29

Aangepast: 17 januari 2023 - 15:08

Redactie

De Asus Zenbook 17 Fold Oled is een laptop waarvan de binnenzijde een groot vouwbaar scherm is, in plaats van een regulier scherm en toetsenbord. Hoe dat er uit ziet laten we je zien in deze video.

Ondanks dat de productnaam Zenbook 17 Fold Oled al genoeg reden is om de aandacht te verliezen, is de laptop zelf dat niet. De laptop beschikt namelijk over een opvouwbaar scherm, wat we kennen van smartphones zoals de Galaxy Z Fold en Galaxy Z Flip. Door een laptop uit te rusten met een groot opvouwbaar scherm kun je deze ook gebruiken als enorme tablet. Zo groot dat als je de laptop helemaal uitvouwt het bijna een tv-schermformaat is.

 

Ook op het gebied van software moet Asus innoveren voor dit soort laptops. Bijvoorbeeld door een virtueel toetsenbord te tonen op de onderste helft van het scherm als deze half-uitgeklapt is. Hoe de Asus Zenbook 17 Fold Oled er in het echt uit ziet laten we je zien in deze YouTube Short-video.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000