Hoe goed denk jij online beveiligd te zijn? Doe de test!

© PXimport

Hoe goed denk jij online beveiligd te zijn? Doe de test!

Laptops & ultrabooks

Geplaatst: 1 april 2021 - 06:26

Aangepast: 16 november 2022 - 10:35

Partnerredactie

Antivirussoftware, een begrip dat we al jaren voorbij horen komen. We maken steeds vaker en steeds meer gebruik van onze laptops, computers en smartphones. Maar hoe goed zijn we nu echt beveiligd tegen aanvallen van buitenaf? Doe de quiz en test je kennis!

Loading...

Mocht je na het maken van deze quiz erachter komen dat je beveiliging toch minder is dan gedacht, dan is het nog niet te laat! Antivirussoftware controleert alle activiteiten op je pc en kan daarom je computer beschermen tegen aanvallen van buitenaf. AV Comparatives deed recentelijk nog onderzoek naar antivirussoftware en onder andere Bitdefender scoorde uitermate goed. Niet alleen hield hun antivirussoftware twintigduizend bekende virussen tegen, maar ook alle zero-day bedreigingen. De software scoorde 100% op bescherming zonder computervertraging.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000