HeathKit zorgt voor problemen bij uitrol iOS 8

Apple roept een halt toe aan apps die binnen het vandaag verschenen iOS 8 de nieuwe HealthKit-functionaliteit willen aanroepen. De nieuwe software voor iPad en iPhone is er nog niet klaar voor.

Apple heeft zich verkeken op HealthKit, de software binnen iOS 8 waarmee gebruikers gezondheidsgegevens kunnen meten en waarop developers kunnen inhaken met hun eigen fitness- of gezondheidsgerelateerde apps. HealthKit is namelijk nog niet klaar.

Nu in de App Store talloze updates van fitnessapps verschijnen voor iOS 8 zegt Apple 'ho, stop, ho!' en laat het weten dat het door een onbekende bug in de software HealthKit nog niet klaar heeft voor gebruikt. Pas aan het einde van deze maand kunnen apps volledig gebruik maken van de API's, stelt het bedrijf.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000