Greenpois0n-jailbreak voor de Mac beschikbaar

Het href="chronic-dev.org/blog/">Chronic Dev Team heeft de <a href="http://www.greenpois0n.com/">Greenpois0n-jailbreak</a> voor de Mac uitgebracht. Met de tool kun je de iPhone 4, iPhone 3GS, derde en vierde generatie iPod touch en de iPad nu ook vanaf de Mac jailbreaken. Greenpois0n ondersteunt de Apple TV niet.

Al enige tijd is een Windows- en Linux-versie van Greenpois0n beschikbaar. Het jailbreaken met Greenpois0n voor Mac gaat op vergelijkbare wijze met de Windows-versie. MuscleNerd, lid van het iPhone Dev Team, heeft overigens via Twitter aangekondigd rond vandaag een nieuwe versie van Pwnagetool uit te brengen. Met deze tool kun je ook de iPhone 3G en de tweede generatie iPod touch jailbreaken. De Pwnagetool wordt in eerste instantie overigens alleen voor de Mac uitgebracht.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000